تفاوت پولیش با واکس و کارایی آنها
شاید برای بسیاری از کابران این سوال مطرح باشد که تفاوت واکس بدنه با پولیش بدنه خودرو در چیست؟ در این مطلب بطور خلاصه و ساده تفاوت های این دو محصول را برای شما توضیح خواهیم داد. در ادامه با اتونیکا همراه باشید.
پولیش از چند ماده شیمیایی مثل پارافین ، بنزول ، نفت و افزودنی های تاثیر گزار تشکیل شده که انواع مختلفی دارد تا بسته به نوع رنگ و نوع استفاده انتخاب میشود .
به صورت کلی پولیش ها از بسیار زبر تا بسیار نرم در دسته بندی های مختلفی تقسیم میشوند.
پولیش به طور کلی قدرت لایه برداری دارد، یعنی میتواند یک لایه خیلی نازک سطح رنگ را برداشته تا به لایه سالم برسد و آن را براق کند یا صیقل دهد. این فرایند بسیار حساس است و باید توسط متخصصین با تجربه صورت گیرد.
توجه داشته باشید این لایه برداری خیلی نازک هست و ضرری برای رنگ ندارد وهمان طور که اشاره کردیم، اگر درست و اصولی اجرا شود براقیت سطح برگشت ناپذیر میشود و تا مدت طولانی سطحی براق و صیقلی به رنگ خواهد داد .
اما واکس تفاوتهای اساسی با پولیش دارد از جمله نحوه اجرا و کارایی آن است.
واکس رنگ به تنهایی تاثیر زیادی روی سطح نمیگزاره و قبل از اجرای واکس سطح یا باید دارای رنگ تازه و براق باشد یا باید پولیش شده باشد. در واقع میتوان گفت که واکس بعد از پولیش کاری صورت میگیرد.
واکس قدرت لایه برداری ندارد و تنها برای مدت زمان کوتاهی میتواند سطح رنگ را براق نگهدارد و بعد از چند بار شستشو از بین می رود ، خاصیت واکس بیشتر روی رنگهای تیره خودنمایی میکند ، دانه های اکلیل رنگ را بسیار نمایان میکند و جلوه زیبایی به آن می دهد
برای اجرای صحیح واکس ابتدا باید سطح پولیش شود بعد واکس را روی سطح به صورت دورانی با پد نرم مالش دهید و بگذارید کمی واکس روی سطح بماند و بعد از چند ساعت میتوانید با دستمال مایکروفایبر اضافات مانده از واکس روی سطح را پاک کنید ،
البته بعضی از واکسها دارای مواد سرامیکی هستند که ماندگاری آن را بیشتر میکند و تا چند ماه روی سطح میماند.
امیدوارم از این مطلب بهره مفید برده باشید.
اتونیکا، خودرو زیبا
ارسال نظر
نکته: HTML ترجمه نمی شود!